søndag 5. september 2010

fotballkamp og lapskaus

De siste dagene har vært veldig fine :) På fredag tok Hannah og Elly meg med på årets første fotballkamp. Det var veldig forvirrende, de løp liksom bare på hverandre for å ta ballen. Men skjønner det vel etterhvert. The Eskomos vant forresten, 32-0. Etter kampen dro Hannah, Elly, Angie og jeg til Cloquet for å spise på Applebees. Vi hadde det kjempegøy, og de fortalte mange historier om folk på skolen og slik. Det er visst ei i gjengen som er nokså rar sosialt sett. Hun kan komme bak deg å stryke deg på nakken liksom. Creepy. Da vi var så mette at vi kunne rulle hjem, reiste vil til Hannah for å sove over. Vi bestemte at vi skulle se på Aquamarine, men alle sovna etter halve filmen, såååå.

På lørdag var det lapskaus-dag. Mamma og pappa kom hjem fra Egypt og jeg måtte få oppskrifta via facebook :) Brukte 22 poteter, 12 gulrøtter, og 1 purreløk. Syns det ble ganske bra om jeg så får si det selv. Var ikke så vanskelig som jeg trodde det skulle bli.
I går hadde vi en ordentlig amerikansk frokost med pannekaker og sirup, bratwürst-pølser og toast. Var ikke helt min greie, men de har det heldigvis ikke så ofte! I går hadde familien en grillkveld med noen naboer og slik. Så vi bada, spiste god mat og laga S-mores. S-mores er kjeks med marshmellows og sjokolade. Det er ikke akkurat det sunneste man kan få i seg, men veldig godt :)

Her kommer noen bilder fra de siste par dagene:


Image and video hosting by TinyPic
Det her var det eneste bildet jeg tok fra kampen. Glemte helt av det. hihi

Image and video hosting by TinyPic
Hannah og Elly på fotballkampen :) De er kjempesnille!!

Image and video hosting by TinyPic
Haha. Dette er på vei til Applebees hvor vi spiste. Vi hørte på "Dynamite" jæævlig høyt! Det var gøy da :P Er ikke som raggere i Norge som hører på Vassendgutane asså.

Image and video hosting by TinyPic
Elly og Angie :D

Image and video hosting by TinyPic
Lapskaus :D Vertsmor var på jobb og Ben hadde en venn på besøk. Han heter Jacob, har briller, og er veldig irriterende.

Image and video hosting by TinyPic
:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar